top of page

Begin dit jaar te horen gekregen dat mijn moeder niet meer in de huidige zorginstelling past. Voor ons begon de zoektocht in de wereld van de zorginstellingen en verpleeghuizen. Nooit geweten dat daar zoveel bij komt kijken, welk zorgprofiel er nodig is en vervolgens welke instellingen de betreffende zorg konden regelen. De zoektocht i.c.m. de zorgen die je je, om je dierbare maakt, is zwaar. Gelukkig kwam Sylvie op ons pad. Zij heeft ons echt goed geholpen en ondersteund in het vinden van een passende plek. Ik heb Sylvie ervaren als een betrokken, openhartig en daadkrachtig persoon die het beste wil voor de zorgvrager en diens familie. Dankzij Sylvie hebben we nu een plek voor mijn moeder waar ze de zorg krijgt die ze nodig heeft.

 

Voor iedereen in Breda en omgeving, heb je een familielid die zorg nodig heeft en heb je ondersteuning nodig, dan raad ik je zeker aan om contact op te nemen met Sylvie!

Ik wil je graag even ontzettend bedanken voor al je energie en betrokkenheid die je hebt getoond!

Was fijn samenwerken -we zijn nog niet klaar- maar voor nu wilde ik je dat alvast laten weten!

Hartelijk dank voor al het uitgevoerde werk en zoekwerk!

Ben ook heel blij, dat je het voor het afgesproken bedrag hebt kunnen en willen doen.

Fijn om je te leren kennen, het contact was zeer prettig.

Ik zal dus zeker niet verzuimen, om jouw werkzaamheden en betrokkenheid aan te bevelen.

Wellicht zien of spreken wij elkaar nog, wanneer ik ergens een keuze moet gaan maken voor de jaren hierna.

Fijn dat je er was!

Lieve groeten...

Ik ga actiever jouw diensten inzetten bij cliënten, je kreeg groot compliment van meneer over je doortastendheid en fijne menszijn.

Voor mijn werk bouw ik het aantal werkuren steeds een beetje verder uit. Dit in goed overleg met de bedrijfsarts, hij denkt ook echt goed mee met allerlei zaken voor zowel mij als mijn vrouw. Het was ook de gouden tip van hem om contact op te nemen met een mantelzorgmakelaar, zelf had ik hier nog niet van gehoord.

bottom of page